Головна » 2017 » Лютий » 1 » Англійська мова в нашому житті
10:10
Англійська мова в нашому житті

Темпи розвитку сучасного суспільства вимагають майже миттєвої адаптації до змін, які відбуваються у нашій державі та в світі. Перед викладачами всіх навчальних закладів постала проблема   формування філософії сучасного європейця, здатного до постійної самоосвіти, «навчання упродовж життя». Крім того, стає дедалі важливіше навчити студентів орієнтуватися, не розгубитися в неосяжному інформаційному просторі, оцінювати і аналізувати інформаційний потік, ставити перед собою реальні цілі і задачі й шукати шляхи їх вирішення.У червні 2015 р. Президент України П. Порошенко, виступаючи з посланням до Верховної Ради, заявив про те, що 2016 рік в Україні  оголошено роком англійської мови, причому її вивчення має стати одним з пріоритетів у розвитку нашої держави.

Студенти нашого коледжу теж вивчають англійську мову. Під керівництвом викладача англійської мови Мирзи Валентини Іванівни зі  студентами  різних груп навчального закладу було організовано та проведено відкритий позааудиторний захід  «Англійська мова в нашому  житті».   

Студентки Дарієнко Ірина(гр.23)  та Постовіт Юлія(гр.13) переконували присутніх в залі, що знання англійської мови може стати у нагоді в житті кожної людини та перерахували переваги перед тими, хто її не знає.           

Студентам першого курсу було запропоновано створити презентації та переконати своїх одногрупників у тому, що в наш час дуже важливо володіти іноземною мовою.

З захопленням студенти в залі спостерігали за  виступами:

Кармазіна Богдана та його помічником Щуцьким Володимиром(11гр.);

Пуги Валерії, якої допомагала Терсіна Ірина(12гр.);

Костюкової Світлани та її асистента Мудрика Владислава (13гр.).

Емоційно сприйняли виступ студентів 13 групи Царюка Дмитра, Гондюла Дениса, Скрипника Віталія та Бондарь Анастасії, які показали сценку «Англійський продюсер на американському радіо».  Актори були на висоті, присутні в залі сміялись та аплодували а це означало, що зміст перфоменсу зал зрозумів. Викладачі в свою чергу пораділи за своїх вихованців.

Дуже цікавим був творчий проект студентів 22 групи Голубенка Владислава та Дарієнка Віталія, які озвучили фільм про рідне місто Ананьїв англійською мовою.

Заіхд завершила чудова мелодійна пісня «I have a dream»( грапа АВВА) у виконанні студентів  Стешенко Вікторії(32гр.), Покровської Олександри(22 гр.), Сідловської Аліни (23гр.) та Мирзи В.І. Технічний супровід заходу забезпечив художній керівник коледжу П.В. Колонтай та Хрідін Філіп, студент 12 групи.

З заключним словом виступила Крижановська Л.М., голова комісії викладачів дисциплін циклу загальноосвітньої підготовки, яка  подякувала учасникам заходу та наголосила на тому, що гармонійно розвинена молодь завжди була і буде затребувана на ринку праці.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ілюхін В.А.  висловив надію, що кожен студент, присутній в залі, зробить висновки і  приділятиме більше часу самоосвіті та самовдосконаленню.

 

Переглядів: 327 | Додав: OLEH-OFP | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar